Misiune

Principalul obiectiv al firmei noastre il constituie dezvoltarea de solutii structurale in domeniile industriale care necesita procese termice produse prin arderea combustibililor. In acest sens, oferim arzatoare si accesoriile necesare pentru orice tip de aplicatie, adaptate necesitatii clientului, in concordanta cu cerintele de functionare controlata si in deplina siguranta impuse de normele Europene.

Avem in vedere in mod particular analiza corecta a procesului si definirea exigentelor functionale, identificarea arzatoarelor optime, a echipamentelor necesare pentru controlul combustiei (supravegherea flacarii, controlul raportului aer/combustibil, managementul arzatorului, diagnoza erorilor), asigurarea punerii in functiune, precum si instruirea personalului operator.

Cu scopul obtinerii eficientei maxime in functionarea instalatiilor de ardere, oferim la cerere consultanta, solutii, studii de caz si asistenta tehnica. In plus, livram piesele de schimb necesare pentru reabilitarea, modernizarea si mentinerea in perfecta stare de functionare a instalatiilor de ardere.

Suntem preocupati in aceeasi masura de adoptarea de echipamente care sa permita utilizarea gazelor cu compozitie atipica, de pilda biogazul si alte gaze sarace in metan, dar si a arzatoarelor pentru combustibili lichizi neconventionali (ulei uzat auto mineral si sintetic, reziduuri petroliere, biodiesel, combustibil lichid greu, ulei vegetal – rapita, floarea soarelui, soia, porumb etc.).

 
arzator