Generatoare de aer cald si fierbinte (incalzire directa si indirecta)

Arzatoare monobloc

Combustibili Gaze naturale, GPL, biogaz Lichid * Mixt
Puterea termica, kW < 9000 < 5000 < 5000
Temperatura aerului de combustie, °C Ambianta
Temperatura maxima a procesului, °C 400

* Inclusiv pentru ulei uzat mineral si sintetic, ulei vegetal (rapita, floarea soarelui, soia, in, porumb etc.), reziduuri petroliere, cu puterea termica intre 17 – 1300 kW.

Arzatoarele din aceasta serie se utilizeaza pentru producerea de aer cald si fierbinte in generatoare specializate.

In functie de puterea termica, de tipul aplicatiei si al combustibilului, precum si de cerintele utilizatorului, functionarea arzatoarelor poate fi intr-o treapta, in doua sau trei trepte, dar si modulanta prin conectarea unui regulator logic PID si a sondei de temperatura sau presiune, dupa caz.

Arzatoarele garanteaza nivele ridicate de eficienta, reducand astfel consumurile de combustibil si costurile de exploatare. Programatorul automat de ardere cu microprocesor asigura controlul si functionarea in deplina siguranta, precum si autodiagnoza in cazul avariei. O vasta gama de accesorii garanteaza o flexibilitate ridicata in utilizare. In functie de cerinte, arzatoarele pot fi dotate cu accesorii suplimentare: sistem de management digital cu microprocesor, display cu interfata de operare pentru reglarea sistemului.

Inapoi la >>> Aplicatii tipice ale arzatoarelor industriale

Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generator de aer cald Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic

 

Tag-uri: arzator gaze, arzator GPL, arzator combustibil lichid, arzator generator aer cald, arzator automat, arzator ulei uzat mineral, arzator ulei vegetal, arzatoare monobloc, arzator functionare modulanta