Generatoare de abur si de ulei diatermic

Arzatoare monobloc / multibloc

Combustibili Gaze naturale, GPL, biogaz Lichid Mixt
Puterea termica, kW < 34000 < 34000 < 34000
Temperatura aerului de combustie, °C Ambianta
Temperatura maxima a procesului, °C 500

Arzatoarele de acest tip sunt utilizate la cazanele de ulei diatermic si la generatoarele de abur saturat si supraincalzit de joasa, medie si inalta presiune.

In functie de puterea termica, de tipul aplicatiei si al combustibilului, precum si de cerintele utilizatorului, functionarea arzatoarelor poate fi intr-o treapta, in doua – trei trepte, dar si modulanta prin conectarea unui regulator logic PID si a sondei de temperatura sau presiune, dupa caz.

Arzatoarele garanteaza nivele ridicate de eficienta, reducand astfel consumurile de combustibil si costurile de exploatare. Programatorul automat de ardere cu microprocesor asigura controlul si functionarea in deplina siguranta, precum si autodiagnoza in cazul avariei. O vasta gama de accesorii garanteaza o flexibilitate ridicata in utilizare. In functie de cerinte, arzatoarele pot fi dotate cu accesorii suplimentare: sistem de management digital cu microprocesor, display cu interfata de operare pentru reglarea sistemului.

Inapoi la >>> Aplicatii tipice ale arzatoarelor industriale

Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic Arzator pentru generatoare abur sau cu ulei diatermic

 

Tag-uri: arzator gaze, arzator GPL, arzator combustibil lichid, arzator generator abur, arzator automat, arzator cazan de ulei diatermic, abur saturat, abur supraincalzit, abur joasa presiune, abur inalta presiune, arzator modulant, arzator in trepte