Cazane pentru apa calda

Arzatoare monobloc / multibloc

Combustibili Gaze naturale, GPL, biogaz Lichid Mixt
Puterea termica, kW < 34000 < 34000 < 34000
Temperatura aerului de combustie, °C Ambianta
Temperatura maxima a procesului, °C 130

In aceasta categorie este inclusa o mare varietate de arzatoare utilizate la cazane si generatoare pentru producerea de apa calda si supraincalzita (pentru incalzire, uz menajer si procese tehnologice).

In functie de puterea termica, de tipul aplicatiei si al combustibilului, precum si de cerintele utilizatorului, functionarea arzatoarelor poate fi intr-o treapta, in doua – trei trepte, dar si modulanta prin conectarea unui regulator logic PID si a sondei de temperatura sau presiune, dupa caz.

Arzatoarele garanteaza nivele ridicate de eficienta, reducand astfel consumurile de combustibil si costurile de exploatare. Programatorul automat de ardere cu microprocesor asigura controlul si functionarea in deplina siguranta, precum si autodiagnoza in cazul avariei. O vasta gama de accesorii garanteaza o flexibilitate ridicata in utilizare. In functie de cerinte, arzatoarele pot fi dotate cu accesorii suplimentare: sistem de management digital cu microprocesor, display cu interfata de operare pentru reglarea sistemului.

Inapoi la >>> Aplicatii tipice ale arzatoarelor industriale

Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire Arzator pentru cazane de incalzire

 

Tag-uri: arzator gaze, arzator combustibil lichid, arzator GPL, arzator cazan apa calda, arzator cazan incalzire, arzator automat